“Digigraphie®” certificatie

APP kreeg het “Digigraphie-label”. Het betreft een internationale kwaliteitserkenning voor digitale afdrukken van kunstfoto’s. Dit label biedt kunstfotografen de mogelijkheid om gelimiteerde, genummerde, getekende en gestempelde afdrukken te maken van hun oorspronkelijke werk, en dit met een zeer hoge kwaliteit, met een levensduur van meerdere generaties..

Het Digigraphie-label mag enkel worden gebruikt voor werk dat voldoet aan precieze criteria en voor een strikt geregeld gebruik. Dit label wordt enkel toegekend aan bepaalde, met zorg geselecteerde fotolabo’s, die werken met bepaalde papier- en inktsoorten die verregaande verouderingstests hebben doorstaan. Het is een garantie van de waarde en een voorwaarde voor succes.
Bij elke druk wordt een certificaat afgeleverd.
Digigraphie is erg in trek bij kunstenaars, galerieën en verzamelaars, en groeide uit tot de referentie voor digitale afdrukken van kunstfoto’s.
Digigraphie biedt elke artiest de kans om zijn creaties ruimer te verspreiden of te verkopen door te werken met een beperkte serie van hoge kwaliteit. Plagiaat wordt verhinderd omdat elk werk genummerd, gestempeld en getekend wordt. De artiest kan zijn werken laten produceren al naargelang de vraag.
 Digigraphie opent nieuwe mogelijkheden voor digitale afdrukken van kunstfoto’s. Hierdoor kan de kunstwereld eindelijk alle voordelen van de digitale technologieën verkennen, en tegelijkertijd een uitzonderlijke kwaliteit en houdbaarheid van de geproduceerde werken garanderen.


digigraphie_logo_web.gif

Kunstenaars hebben de mogelijkheid om hun portfolio met gecertificeerd Digigraphie-werk te tonen op de website: www.digigraphie.com
Elke kunstenaar kan er zich inschrijven met zijn gecertificeerd Digigraphie-werk.